Gun jezelf ruimte

De Wheelylift is een Uniek, Simpel en Ruimtebesparend Fietsopbergsysteem. Met deze betaalbare Nederlandse uitvinding hangt echt iedereen zonder enige krachtinspanning elke fiets op. Wilt u meer ruimte creëren in uw schuur of garage, bekijk dan onze fietslift!

Particulier

Wheelylift voor de particuliere markt.

De Wheelylift is een fietslift om uw fiets op te bergen. De Wheelylift is daarin uniek, simpel en ruimtebesparend. Met deze betaalbare Nederlandse uitvinding hangt echt iedereen zonder enige krachtinspanning elke fiets op. Interesse in de mogelijkheden? Lees hier meer.

Shop

Wheelylift shop.

Wilt u direct weten welke types er zijn en direct kopen? Klik dan op de knop onderaan om meteen door te gaan naar de shop. De Wheelylift is zo besteld en is binnen een paar werkdagen bij u thuis bezorgt. Heeft u andere vragen?

Zakelijk

Wheelylift voor de zakelijke markt.

Het idee achter de Wheelylift fietsliften is eigenlijk heel simpel. Uitvinder Jules Sijpkens bedacht een systeem waarmee u fietsen van meer dan 10 kilo op kan hangen, en waarbij veel ruimte wordt bespaard. Het bleek te werken: u kunt hiermee 40 tot 60% ruimte besparen. Wheelylift is  met vele projecten erg actief op de zakelijke markt.

Meer te weten komen over fietsliften of fietsparkeren? Ga dan naar de websites of neem contact met ons op!

Wheelylift

Onze prestaties

1159

Blije klanten

30

Int. Dealers

488

Projecten

Bel ons direct 085 210 47 49 of stuur ons een bericht via info@wheelylift.com

F.A.Q.

Hoe weet ik hoeveel Wheelyliften ik kwijt kan?

Hoeveel Wheelyliften je kwijt kan hangt natuurlijk af van de lengte van je muur. Als je de fietsliften op verschillende hoogtes hangt kan je meer Wheelyliften kwijt. Als de Wheelyliften op verschillende hoogtes komen te hangen moet er 30cm tussen Wheelyliften zitten. Dan komen de fietsliften op een hoogte van 55 en 65cm te hangen. Als u dit doet kunnen er dus ongeveer 3 Wheelyliften per meter worden opgehangen. Als u de fietsliften op dezelfde hoogte wilt hangen moet er 50cm tussen de liften in.

Hoe weet ik welk type ik nodig heb?

Het type Wheelylift dat u nodig heeft hangt af van het gewicht van uw fiets. Voor kinderfietsen die vaak lichter zijn dan 12kg hebben wij het type 0112. Voor de normale fietsen tot aan 24kg hebben wij het type 1224. En voor zware fietsen zoals e-bikes of fietsen met zware fietstassen hebben wij het type 1835. Komen er nu meerder fietsen aan dezelfde fietslift te hangen? Dan hebben we ook nog de 0135 die door een magneetsysteem elke fiets aan kan!

Is een profiel bij mijn Wheelylift verplicht?

Nee, een profiel bij 1 of meerdere Wheelyliften is niet verplicht, Het wordt wel aangeraden als u meerdere Wheelyliften ophangt, omdat dit het bevestigen veel makkelijker maakt. Daarnaast is het soms ook nog handig aangezien u makkelijk Wheelyliften kunt verplaatsen en weghalen met een profiel.

Wat is de minimale hoogte die ik nodig heb om een Wheelylift op te hangen?

De minimale hoogte die u nodig heeft om ons fietsparkeersysteem te gebruiken is 210cm. Gaat u de Wheelyliften op verschillende hoogtes hangen heeft u dan ook 220cm nodig.