Gun jezelf ruimte

De Wheelylift is een Uniek, Simpel en Ruimtebesparend Fietsopbergsysteem. Met deze betaalbare Nederlandse uitvinding hangt echt iedereen zonder enige krachtinspanning elke fiets op. Wilt u meer ruimte creëren in uw schuur of garage, bekijk dan onze fietslift!

Particulier

Wheelylift voor de particuliere markt.

De Wheelylift is een fietslift om uw fiets op te bergen. De Wheelylift is daarin uniek, simpel en ruimtebesparend. Met deze betaalbare Nederlandse uitvinding hangt echt iedereen zonder enige krachtinspanning elke fiets op. Interesse in de mogelijkheden? Lees hier meer.

Shop

Wheelylift shop.

Wilt u direct weten welke types er zijn en direct kopen? Klik dan op de knop onderaan om meteen door te gaan naar de shop. De Wheelylift is zo besteld en is binnen een paar werkdagen bij u thuis bezorgt. Heeft u andere vragen?

Zakelijk

Wheelylift voor de zakelijke markt.

Het idee achter de Wheelylift fietsliften is eigenlijk heel simpel. Uitvinder Jules Sijpkens bedacht een systeem waarmee u fietsen van meer dan 10 kilo op kan hangen, en waarbij veel ruimte wordt bespaard. Het bleek te werken: u kunt hiermee 40 tot 60% ruimte besparen. Wheelylift is  met vele projecten erg actief op de zakelijke markt.

Meer te weten komen over fietsliften of fietsparkeren? Ga dan naar de websites of neem contact met ons op!

Wheelylift

Onze prestaties

728

Blije klanten

32

Int. Dealers

138

Projecten

Bel ons direct 085 210 47 49 of stuur ons een bericht via info@wheelylift.com

Gebaseerd op 17 recensies.
Arthur Verheijen
Arthur Verheijen
2022-05-02
Uitstekend product!
Mark Ice
Mark Ice
2021-12-16
Ha risolto un mio grande problema! Grazie a lui ho parcheggiato una bici cargo in un negozio di 20 mq senza rubare spazio al mio lavoro! Robusto e di ottima manifattura! Consigliatissimo
Baser Sales
Baser Sales
2021-12-02
Peter Kwabek
Peter Kwabek
2021-11-24
Uitstekend geïnstalleerd en werkt prima!
Beatrijs Illeghems - Roels
Beatrijs Illeghems - Roels
2021-06-16
We zijn bijzonder blij met onze wheely-liften, en dankbaar voor de snelle service, het is dan toch naar Spanje!!! Bedankt, heel erg bedankt 😉
Rene Werff
Rene Werff
2021-04-21
Nice product!
Justin Hage
Justin Hage
2021-04-20
snelle levering , heb nu een stuk meer ruimte in me kelderbox. ik zal het iedereen aanraden
Roland Belgraver
Roland Belgraver
2021-04-19
3 fietsen en schuur vol, nu met wheelylift weer volop ruimte gecreëerd. Top product
Remco Belgraver
Remco Belgraver
2021-04-19
Jullie doen veel voor bedrijven maar wij hebben er thuis 1 in de schuur gehangen. Het is bizar hoeveel ruimte we nu over hebben! Zeker een aanrader dus, niet alleen voor bedrijven.
Darryn Duijnisveld
Darryn Duijnisveld
2021-04-19
Company offers great products and service. Would highly recommend!

F.A.Q.

Hoe weet ik hoeveel Wheelyliften ik kwijt kan?

Hoeveel Wheelyliften u kwijt kan hangt af van de lengte van je muur en de hoogte die u heeft tot het plafond. Indien de plafondhoogte minimaal 230 cm is, dan kunt u de Wheelyliften om en om hoger en lager hangen. De minimale onderlinge afstand is dan 30 cm. Op deze wijze vallen de sturen netjes over elkaar heen. Indien het plaatsen op verschillende hoogtes niet lukt, dan adviseren wij een minimale onderlinge afstand van 50 cm. Vraag ons gerust om advies voor uw situatie.

Hoe weet ik welk type ik nodig heb?

Het type Wheelylift dat u nodig heeft hangt af van het gewicht van uw fiets. Voor kinderfietsen die vaak lichter zijn dan 12kg hebben wij het type 0112. Voor de normale fietsen tot aan 24kg hebben wij het type 1224. En voor zware fietsen zoals e-bikes of fietsen met zware fietstassen hebben wij het type 1835. Komen er nu meerder fietsen aan dezelfde fietslift te hangen? Dan hebben we ook nog de 0135 die door een magneetsysteem elke fiets aan kan!

Is een profiel bij mijn Wheelylift noodzakelijk?

Nee, een profiel bij aankoop van 1 of meerdere Wheelyliften is niet noodzakelijk. Het wordt wel aangeraden als u meerdere Wheelyliften ophangt. Het maakt de montage hiermee gemakkelijker, is meer solide en ziet er zeer professioneel uit. Ook is het voor ophanging op verschillende hoogtes erg gemakkelijk aangezien u dan alleen de beugel dient om te draaien. Indien u later de exacte plaatsbepaling nog iets wil veranderen, dan schuift u gemakkelijk elke Wheelylift nog even op.

Wat is de minimale hoogte die ik nodig heb om een Wheelylift op te hangen?

De minimale hoogte die u nodig heeft om ons fietsparkeersysteem te gebruiken is 210cm. Gaat u de Wheelyliften op verschillende hoogtes hangen heeft u dan ook 230cm nodig.

© Copyright Wheelylift.com – Alle rechten voorbehouden. | Online Marketing IYFM

Volg Wheelylift ook op